Marek Šlechta – nabídka workshopů a úprav skladeb

 

NABÍDKA WORKSHOPU SPIRITUÁLŮ – a to pro začátečníky i pokročilé a zkušené

Jakožto sbormistr několika vokálních skupin (Geshem, Let´s go, Cáde-Chet), účastník mezinárodních gospelových festivalů, autor aranží a organizátor mezinárodního festivalu spirituálů Spiritual Fest, naučí zpívat spirituály zájemce na jakékoliv úrovni pěvecké vyspělosti. Důraz klade na autenticitu projevu, přesvědčivost prezentace a naprostou uvolněnost. Více informací: workshop

Cena: 980,- Kč za workshop v délce 2 vyučovacích hodin

ÚPRAVY LIDOVÝCH PÍSNÍ, SPIRITUÁLŮ A GOSPELŮ pro vokální soubor (SATB)
Sháníte-li úpravu lidové písně, spirituálu, gospelu nebo písně jiného druhu pro sbor, rád vyjde vstříc Vašim požadavkům. Stačí, když mu dodáte hlavní melodii s textem (buď v notách nebo ve zvukovém záznamu)

Cena dohodou

Marek Šlechta

Od roku 1985 soustavně aranžuje americké spirituály, hebrejské písně a meditativní zpěvy nejprve jako vedoucí vokální skupiny Cáde-Chet, později jako sbormistr souboru Geshem, se kterým rovněž organizuje mezinárodní festival afroamerických spirituálů Spiritual Fest. Vydal zpěvník amerických spirituálů (a cappella). Je autorem rockového oratoria Kázání na hoře a lektorem zpěvu a cappella. Spolupracuje s Karlovou Univerzitou v Praze.
Dále spolupracoval se zpěváky Lee Andrew Davisonem, Irenou Budweiserovaou, Janou Koubkovou, jihoafrickým souborem Wits Choir, francouzským TF Gospel Singers, maďarským Sopron Gospelem, německou skupinou Gospel Swingers a s mnoha dalšími českými i zahraničními hudebníky. Písně v jeho úpravách jsou v provedení souboru Geshem vysílány v České televizi, TV Noe, Českém rozhlasu, radiu Proglas, Countryradiu, internetovém křesťanském radiu v Illionois, AW radiu a dalšími. Je v kontaktu s Terry Francoisem a Clydem Wrightem ze světoznámé spirituálové skupiny Golden Gate Quartet a se špičkou akapelového gospelu, skupinou Acappella Group.

Kontakt: Marek Šlechta
e-mail: marek.slechta@seznam.cz
telefon: 774 685 370